5 Şubat 2008 Salı

BurnAware Free Edition 1.2.8 ( CD Yakma Programı)

cd yazma, cd yakma, videp mp3 disk oluşturma programBurnAware Free Edition 1.2.8 ( CD Yakma Programı)

BurnAware Free Edition yazılımı, CD/DVD 'ye müzik ve video yazımı, Blu-Ray teknolojisini destekleme, Audio CD, DVD video disk yaratma, disk kalıpları oluşturma ve yazma ve daha fazla özelliği sunan bu program tamamen ücretsizdir. MP3, WMA veya WAV dosyaları otomatik çevirerek audio disk yaratırken büyük bir kolaylık sağlamaktadır.
Her türlü kopyalama işlemlerinizi yapabilirsiniz.


Bu ücretsiz versiyon,  Windows 98/Me/NT/2000/XP/2003 Server/Vista (32 bit ve 64 bit) işletim sistemlerini desteklemektedir.
Programda hiçbir kullanım kısıtlaması bulunmamaktadır.

Programın boyutu: 4.5MB

Diğer Ekran görüntüleri:



1 Şubat 2008 Cuma

OpenOffice.org 2.3.1 ( Ofis Programi)

program, download, indir, yükle, openofficeOpenOffice.org 2.3.1 ( Ofis Programi)

OpenOffice.Org,  açık kaynak kodlu bir office yazılımıdır. Görünüş açısından diğer ofis yazılımlarına çok benzer. Microsoft Office belgelerinizi çok rahat şekilde OpenOffice.Org ile çalıştırabilir, düzenleyebilirsiniz. Üstelik hepsi tamamen ücretsizdir.Diğer office yazılımlarında olduğu gibi writer, calc, slayt programı, çizim programları ve birçok araç ile birlikte gelmektedir.

OpenOffice.Org'un yerelleştirme çalışmaları ile şu anda Türkçe de dahil 27 dilde destek vermekte ve her geçen gün yerelleştirme çalışmaları artmaktadır.

Ayrıca yazılım platformdan bağımsız şekilde geliştirilmiştir. Şu an için desteklediği işletim sistemleri: Linux, Solaris ve Windows 'dur.


Windows98 ve ME'de kullanabilmek için Unicode DLL dosyasının indirilmesi gereklidir. İndirmek İçin Tıklayınız.